iwo287 2 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Nazwa: fy_pool_day Link: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=257166103 Imo klasyk, powinien byc na kazdym COD modzie. Malo jest "grywalnych" malych map wedlug mnie wiec przyda sie kiedy jest malo graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelul 55 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Jestem jak najbardziej za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Serio ludzie myślicie że taka mapa gdzie jest praktycznie sam resp CT i TT że wychylisz od razu i już możesz kille robić i że taka mapa na codmodzie gdzie są różne klasy, umiejętności,perki i HP się sprawdzi ? bo jak dla mnie takie mapy to będzie jeden wielki nie wypał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo287 2 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 9 minut temu, Mahesvara napisał: Serio ludzie myślicie że taka mapa gdzie jest praktycznie sam resp CT i TT że wychylisz od razu i już możesz kille robić i że taka mapa na codmodzie gdzie są różne klasy, umiejętności,perki i HP się sprawdzi ? bo jak dla mnie takie mapy to będzie jeden wielki nie wypał Dlatego wlasnie proponuje zeby ta mape dodac do puli malych map kiedy na serwerze jest te >7 osob i da sie grac Oczywista sprawa ze kiedy na serwie jest +20 osob ta mapa to zadyma, ale na mala ilosc graczy wydaje mi sie ze to dobry pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knight 4 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Klasyk klasykiem ale bez przesady ta mapa to jest resp obok respa takie mapy były fajne kiedyś ale na ten moment nie nadaja sie juz do normalniej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyuu 190 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Uwielbiam tą mapę, ale tak jak powiedział @ Mahesvara to jest codmod i takie coś nie wypali. Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyuu 190 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi