Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA]Skarga+Odwołanie się od bana

Kelul

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick: Kelul

2. Kto zawinił? (admin/gracz) Ban od Sticza na prośbę Siwej

3. Nick oskarżonego: Siwaaa

4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:203579151

5. Data i godzina zdarzenia: 5.09.2022 

6. Mapa: Italy

7. Opis sytuacji: No więc od początku. Podobno ban jest za pomaganie sobie w misjach. Sytuacja wyglądała w taki sposób ze w którejś tam rundzie bez znaczenia zabiłem sobie graczy którzy pilnowali hosta a w tym czasie inny gracz tego hosta zabrał więc powiedziałem przez mikrofon ogólnie: "Kurwa wyczyściłem przy hoście a ty mi go zajebałeś" po czym pobiegłem dalej a w tym czasie ten gracz chyba wpisał killa albo wyszedł z serwera nei wiem nie zwracałem na to uwagi( a szkoda bo widzę ze niektórych troche pojebało) no to skoro widze na mojej drodze ze host stoi to go kurwa podnosze chyba to jest logiczne skoro jest w dodatku misja na to no i nie byłem nawet świadomy, że może komuś przyjść do głowy COŚ TAK IDIOTYCZNEGO jak stwierdzenie że jest to pomaganie sobie w misjach.. kurwa ludzie obudźcie się... Dostałem za takie gówno bana na chyba 5000+ minut w takim razie wnoszę o niezwłoczne usunięcie bana bo nie jest to ban słuszny nie oszukujmy się.. Po za tym pomaganie w misji? przecież sami sobie dajecie perki przez co wykonujecie misje "zdabądź perk" albo wystawiacie na koniec mapy perki po 1-2 monety i tym samym tez pomagacie w misjach. Albo cofając się troche wstecz Ty Sticzu teleportujesz a siwa stoi i zabija gracza a może wtedy wykonuje misje na strzelanie w nogi albo coś i to również można potraktować jako pomaganie w misji... ludzi otwórzcie oczy i zastanówcie się czasem dwa razy zanim wam coś idiotycznego wpadnie do głowy... 

8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:30167307&advType=steamid&Submit

Edytowane przez Kelul
  • Like 2

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga została przyjęta!

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności