Lajt # 23 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Chciałem się odwołać od tego warna Link : http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/7610-skarga-one-shoot-three-kill-maselo-wh/#entry39859 Może i nie jestem ale nie miałem jak poinformować PinderSon i napisałem w tamtym poście . Chciałbym żebyście odebrali 1 warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: I tak wysyłasz sms'aJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Odpracuj Warna " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi