Kelul 55 Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Jak wszyscy dobrze wiemy w aktualnej rotacji map znajduje się kilka takich na których widoczność komandosa jak i perki tajemnicza peleryna nie jest taka jak na pozostałych mapach. Mowa tutaj np o mapie office (wiem że jest jeszcze jedna lub dwie takie mapy jednak nie byłem w stanie ich sprawdzić bo po prostu nie były wybierane a ja nie mam dostępu do testowego serwera) tak więc proponował bym już na spokojnie od nowej edycji aby po prostu te mapy przejrzeć i usunąć je z serwera i zastąpić je innymi gdyż granie na nich jest dość uciążliwe gdy komandos biega a praktycznie go nie widać. Druga sprawa a właściwie to taka mała propozycja chociaż wydaje mi się że na to nie pójdziecie ale można spróbować. Mianowicie moja propozycja opiera się na tym żeby dodać zmienianie się map w cyklu tzn że nie ma wyboru następnej mapypod koniec danej mapy tylko mapy zmieniały by się po kolei co umożliwiłoby granie każdej z mapy na serwerze a nie w kółko te 10 najbardziej popularnych. Ale to już zostawiam wam bo ciekawy jestem co o tym sądzicie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 1. Czyli mamy usuwać mapy, bo komandosa na nich trochę bardziej nie widać i przy nowych mapach sprawdzać każdą czy dobrze widać na nich komandosa ? A potem się znają tacy co napiszą usuńcie tą i tamtą mapę bo E.snajper i Snajper i perki z snajperkami na tych mapach są uciążliwe ? No nie dogodzisz każdemu niestety. 2. Nie będzie takiego czegoś też ze względu na to że są misje na mapach np. typu hosty, kurczaki gdzie jak chcą robić ludzie te misje to takie mapy nominują, a jak będą po kolei to jak raz się zagra to potem by musieli czekać z 20 map aż miną wszystkie. 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelul 55 Opublikowano 12 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 1. Nie trochę mniej ich widać tylko praktycznie wcale a to są dwie różne rzeczy. Jest takim map najprawdopodobniej dwie więc nie wiem dlaczego miałby to być jakiś wielki problem ale te dwie wycofać a dodać na ich miejsce po prostu inne. nie rozumiem dlaczego łączysz te dwie rzeczy ze sobą skoro to zupełnie dwie inne bajki. Nie chodzi tutaj o to czy snajper ma gdzie kampic itp tylko chodzi o to że ewidentnie jest problem z widocznością klasy na tych mapach. Jest to problem więc go zglaszam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyuu 190 Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 (edytowane) No to równie dobrze możemy usunąć ratsy, bo tam komandosem nikogo nie zabijesz. A e. snajper jest tam za mocny xD Takie mapy będą tak czy siak, bo nie dogodzisz wszystkim jak to mahes napisał + misję. Niech się jeszcze @ Sticzuwypowie Edytowane 12 Września 2022 przez Nyuu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sticzu 123 Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Nie będziemy usuwać mapy bo jedna klasa ma na nich przewagę, w takim przypadku powinniśmy usunąć 10 innych map gdzie sniperki maja przewagę bo jest np. long, czy otwarta przestrzeń, albo mapy w których są małe przejścia gdzie przewagę ma saper, albo postacie z PM'kami, poza tym ja nie wiem gdzie Ty masz problem w widzeniu komandosa na office, czasami tez mi się nie rzuci w oczy na śniegu jak się nie skupiam na grze, ale nie uważam żeby z tego powodu usuwać popularną mapę. co do drugiej opcji, też odpada, prędzej skłoniłbym się do tego, żeby mapy miały większy cooldown do kolejnej możliwości nominowania jej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi