DonSalerii 606 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 (edytowane) Nick: DonSalerii Powód: Metin a tak poważnie to mam strasznie rozwalone plecy i muszę się nimi zająć póki jest jeszcze czas. Czas nieobecności: Nie jest to nieobecność a mniejsza aktywność. Mogę zaglądać rzadziej natomiast na steam jestem cały czas tak więc w razie jakiś tematów których nie zauważę proszę o pisanie na steamie. Ogólnie taka aktywność potrwa do miesiąca. Coś od siebie: Badajcie się a nie będzie problemów Edytowane 14 Września 2022 przez DonSalerii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 972 Opublikowano 14 Września 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi