DonSalerii 606 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 (edytowane) Nick: DonSalerii Powód: Metin a tak poważnie to mam strasznie rozwalone plecy i muszę się nimi zająć póki jest jeszcze czas. Czas nieobecności: Nie jest to nieobecność a mniejsza aktywność. Mogę zaglądać rzadziej natomiast na steam jestem cały czas tak więc w razie jakiś tematów których nie zauważę proszę o pisanie na steamie. Ogólnie taka aktywność potrwa do miesiąca. Coś od siebie: Badajcie się a nie będzie problemów Edytowane 14 Września 2022 przez DonSalerii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Września 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi