ExTr3m 17 Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Mnie zastanawia dlaczego wy takie duże wartości dajecie klasą np 1/9, 1/8 jak to prawie wgl nie wchodzi XD jest mapa że wejdzie a jest 2/3 mapy że nic nie wejdzie XD biorąc pod uwagę, że to jest cod mod 201 lvl to max hp możemy z perkiem osiągnąć około 300, bez perka to gdzieś 250 zależy od klasy, także przeliczając jak ktoś potrafi strzelać to 3/4hs pod rząd, albo 2hs pod rząd i 2 strzały w klatę czy coś to jakieś 250hp XD a wy dajecie szanse 1/8, 1/9 gdzie prędzej idzie kogoś z broni zabić samej niż z tego skilla 1/x XD wiadomo to nie chodzi o to, żeby to wchodziło co strzał No ale fajnie jak by takie coś siadło parę razy na mapę a nie jest mapa, że to 1/x siadze fajnie parę razy a potem trzeba grać parę map żeby wgl siadło XD moim skromny zdaniem te wartości powinny być w przedziale takim 1/5-6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 40 minutes ago, ExTr3m said: Mnie zastanawia dlaczego wy takie duże wartości dajecie klasą np 1/9, 1/8 jak to prawie wgl nie wchodzi XD To co mówisz jest nieprawdą i było wielokrotnie obalane. To że któremuś z Was nie wchodzi, nie oznacza, że w ogóle tak się nie dzieje. Właśnie o tym mówiłem gdy była mowa o losowości. Po co ją w ogóle dodawać skoro nie jest identyczna (jak sama nazwa mówi, losowość) dla każdego gracza. Na przestrzeni covida zrobiłem Wam test z logowaniem i okazało się, że nie jest to prawdą (że przy większych wartościach nie wchodzi w ogóle) i wiadomo, że głównym czynnikiem który decydował o szansie, była broń którą się grało, bo shotguny były w uprzywilejowanej pozycji ze względu na ilość uderzeń (5-6). Jeden powie, że mu nie wchodzi, a drugi będzie darł się, że wchodzi mu co chwilę 40 minutes ago, ExTr3m said: No ale fajnie jak by takie coś siadło parę razy na mapę No to przestańmy zabiegać o losowość skoro chcemy mieć pewność, że na pewno trafimy x razy w ciągu mapy. Nie możesz mówić jednocześnie o losowości, a potem wtrącać, że musi trafić ileś razy, bo jak chcesz o tym decydować? Nie mam fizycznej możliwości decydowania o tym co wylosuje skoro jest to losowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Grałem dzisiaj Złodziejem który ma 1/10 na rozbrojenie chyba że zmienione było ale mniejsza może nawet jak 1/8 jest to nie jest dużo i nie raz strzelając miałem na czacie po 2-3 razy pod rząd że rozbroiłem typa na 1 magazynku więc jednemu będzie 1/10 siadać co chwile a inny będzie płakać że mu 1/3 nie siada i nie działa 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
28.10 kozak motyl 11 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Według mnie co do Elektryka to M249 zniszczy tą klase ja bym dał famasa/ump. Dodatkowy piorun powinien być co 55/60 lvl a nie 65. zmniejszył bym czas trwania sparaliżowanego przeciwnika z 1.5 s do 1s. zeus powinien sie odnawiać co 15 sekund bo i tak mało kto pewnie będzie go używał więc 20 sekund to bezsens. zwiększył bym dmg pioruna 0.6/int. i tak na koniec przeniósł bym tą klase do klas premium oczywiście gdyby dostała takie rzeczy jak napisałem. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi