Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Października 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 [CS 2] qRandomCheats - Losowe cheaty Aktualna wersja: 1.0 OPIS Plugin dodaje do gry losowe cheaty, gdzie pierwszy z nich jest nadawany od razu po spawn (jeśli nie mamy), a każdy kolejny zmieniany jest co zabójstwo. Idealnie nadaje się pod nagrywki na Youtube, lecz można zastosować go także do gry ze znajomymi. Możecie oczywiście ustalić czy ma działać na każdym czy tylko na osobach z daną flagą i by to zrobić wystarczy w pliku /csgo/addons/sourcemod/configs/admin_overrides.cfg dodać Chcę wynająć serwer z tym pluginem, co mam zrobić? Wbij na discord o nazwie Plsetti - Serwery z niestandardowymi trybami (KLIKNIJ) Aktualne "cheaty" to Każdy strzał zabija Aimbot -> po strzale w inny hitbox niż głowa, zalicza go jako strzał w głowę Wallhack Niewidzialność Speedhack Hitboxy w które można Cię zabić Głowa Klatka Brzuch Lewa/Prawa ręka Lewa/Prawa noga Taki tryb rozgrywki możecie zaobserwować chociażby u Jacoba (nie jest to rzecz jasna 1:1 ten sam plugin) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pigreax2009 0 Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Jak pobrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Października 2022 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 W dniu 4.10.2022 o 02:17, -_- napisał(a): CENNIK 20 zł Kupuje się u mnie na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lixonix3512 0 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 cos nie moge pobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Lutego 2023 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 W dniu 31.10.2022 o 15:29, -_- napisał(a): Kupuje się u mnie na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperx123 1 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 ej a czy jak to kupie to mam postawiony serwer czy musze kupic? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Maja 2023 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 43 minuty temu, koperx123 napisał(a): ej a czy jak to kupie to mam postawiony serwer czy musze kupic? Musisz kupić serwer, ale jak chcesz, to oferuje też możliwość wynajęcia serwera na dany okres czasu i wtedy nie musisz kupować tego pluginu tylko płacisz za wynajęcie i wgrywam tam plugin, który chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymborczyk 0 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca dziala w cs2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Marca Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca 3 godziny temu, szymborczyk napisał(a): dziala w cs2? Nie, przeniosłem się w całości na qRandomSkills Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano Wtorek o 12:00 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano Wtorek o 12:00 Plugin został przepisany na CS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi