todotodo 0 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 (edytowane) Wzór Nick: To Do To Do tutututu Wycinek z konsoli(bez IP)*: niemam Serwer: cod Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:723051595&advType=steamid&Submit w rególaminie nigdzie niepisze ze tżeba kópic prime rzeby grac. Edytowane 9 Października 2022 przez todotodo admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Października 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Zapoznaj się proszę z działem forum, w którym napisano ten temat i zastosuj do niego #edit Twoje konto steam zostało założone dzisiaj oraz masz prywatny profil, więc nie masz dostępu do tego serwera bez prime -_-, 9 Października 2022 Jak mówi powód, zdobądź prime by otrzymać ub Ban jest ode mnie, a regulamin serwerów ma zapis o tym, że moje bany nie muszą być poparte regulaminem danego serwera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Października 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi