Nikotyna 77 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 1. Serwer: FFA+BF2 CS-Classic2. Nick:Nikotyna3. Imię: Michał4. Wiek: 165. Znajomość Amxx(0/10):96. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Nie8. Czas spędzony na forum: 7d 6m 34s9. Opisać siebie: Miły, pomocny, kulturalny 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chce pomóc temu serwerowi sie rozkręcić jak i "opiekować" się nim11. Linki do reklam: Za te reklamy bym wolał po reklamować go na rożnych serwerach.Ale jak cos to sie dogadam z Blipem, Famas'em lub -_-12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Aim- Demko Perm Wh- SS'y w niektórych przypadkach demko - perm -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie - Kick - Ban od 5 do 30 min -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie - ban na 5 min + 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):NonSteamPS. Gotze Nikt nie ma 30 h na serwie przegranych nie ogarze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 jestem na tak ale nie wiem czy ogarniesz 2 servery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Nie masz 30h przegranych na serwerze ! NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 TAKMoze i niema 30h na servie ale ogarnie napewno a admin się przyda, by mi pomógłTylko graj na servie bo jak nie to wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajt # 23 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Nie masz 30h przegranych na serwerze ! NIE ! człowieku jak on ma miec 30 h na serwie wygrane jak ten serwer dopiero co powstał ! Jestem na tak - amx - wiek - mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TytanNiebios 15 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Tak. Wszystko jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Na BF masz adma albo na COD( z czego tutaj olewasz)Ale wymagania są to masz TAK.Tylko dorob reklamyA i masz 2 warny ! Do odrobienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Jestem na TAK. Przyda się admin na serwerze.Ale napisz do mnie na gadu za chwilę bo jest sprawa do obgadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Na TAK -wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Na Tak.Da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Przyjęty.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #5 [FFA+BF2] Cs-Classic.pl [32 odznaki] | Pukawka.pl → BF2Podania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi