StarK 7 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Nick: StarK Powód: Powody prywatne Czas nieobecności: Zmniejszona aktywność bądź całkowita nieobecność bedzie trwać od dziś tj. 15 do napewno 22 października. Coś od siebie: Bez sensu będę pisał co 3 dni post, nie mam czasu teraz na wchodzenie na serwer, jak mam to wieczorem gdzie wolę zamulić się przy czymś innym. Od 22 aktywność powinna się poprawić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Października 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 @ Nyuu@ Sticzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyuu 190 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 ok, ale mam nadzieję że to ostatnie już bo twoje godziny nie wyglądają za dobrze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Października 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi