Karczi 5 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Twój nick: Karczi Nick podejrzanego*: JeremyBeremy Dane podejrzanego [SID]*: | STEAM_1:0:724901821 Data (dzien, gg:mm) zajścia: 22:11 Twój dowód*: Nie chce mi sie demka robić ale obczajcie typa Rodzaj cheata*: Aimbot Nazwa mapki: de dust2 Czasy podejrzanych akcji*: - IP /Nazwa serwera: 45.239.23.158:27015 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyuu 190 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Cytat 4. Brak dostarczonego dowodu, skutkuje automatycznym odrzuceniem zgłoszenia.5. UBTeam ma 72h na rozpatrzenie twojej sprawy! 6. W każdym demie (niezależnie czy jest z GOTV czy nakręcone przez zgłaszającego) muszą być zawarte czasy akcji, w których jest podejrzenie o czitowanie. Bez tego prośba zostanie natychmiastowo odrzucona. Zapoznaj się z regulaminem zgłaszania graczy i popraw post. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Października 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Oj Karczi, Karczi W takiej sytuacji pisz do mnie na Steam, a gracz ma już ode mnie bana od dobrych paru godzin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Października 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi