Patrycz3Q 0 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Nick:Patrycz3Q [CSC] Wycinek z konsoli(bez IP)*: Reason: Pomaganie w misjach Ban created: 27-10-2022 13:26 Ban end: 31-10-2022 12:26. Disconnect: You have ban on this server! Submit appeals on https://forum.cs-classic.pl/ Reason: Pomaganie w misjach Ban created: 27-10-2022 13:26 Ban end: 31-10-2022 12:26. Serwer: Cs-Classic.pl [CS:GO Call Of Duty 201] Link do bana:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:230764885&advType=steamid&Submit Cześć , piszę w sprawie tego Bana , który napewno jest słuszny , nie doczytałem regulaminu w całości , i teraz mi bardzo szkoda. Opis Sytuacji : Godzina wieczorna około 24 chyba nie pamiętam dokładnie , wszedłem na server gdzie było 2 graczy , po chwili jeden z graczy wyszedł , w celu wykonania misji z kupowaniem Apteczek , dawałem się obijać dla przeciwnika i w tym czasie kupić apteczkę zanim mnie zabije (wtedy jeszcze nie wiedziałem że jest to tak surowo karane ) . Tak wyglądała cała sytuacja trwało to jakieś 10 minut po czym gracze wyszli z servera . Chciałbym , prosić o Unban rozumiem że reset lvl jest konieczny przy tego typu rzeczach , jednakże jest mi mega przykro za to co sie stało , obiecuję że to się wiecej nie powtórzy. Jest to jedyny server na rynku , na którym można przyjemnie pograć , dlatego ubiegam się o Unbana i obiecuje że takie sytuacje nie będą wiecej miały miejsca . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Takie bany to nie tutaj tylko w dziale "Skargi" serwera na którym otrzymało się bana. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 27 Października 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi