Rogovskyy 0 Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Nick: Rogovskyy. Kiedyś High Way Wycinek z konsoli(bez IP)*: Reason: Aktywny Ban Ban created: 23-04-2021 13:20 Ban end: permanent. Disconnect: You have ban on this server! Submit appeals on https://forum.cs-classic.pl/ Reason: Aktywny Ban Ban created: 23-04-2021 13:20 Ban end: permanent. Serwer: Cs-Classic.pl [CS:GO Call Of Duty 201] Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=High Way&advType=name No więc. Ban nie wiem za co, prawdopodobnie przez cheaty których czasami używałem żeby ułatwić sobię grę a innym utrudnić, nie wiem dlaczego tak robiłem byłem młody i głupi, już z tego wyrosłem. Piszę z prośbą o UB ponieważ chciałbym dalej czerpać przyjemność z tej gry mimo że jest tam pełno tryhardów :d. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej Prośby 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Zastosuj się do poprawnego wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogovskyy 0 Opublikowano 6 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 zastosowałem się do poprawnego wzoru. -_-, 6 Listopada 2022 (edytowane) Cytat Tytuł tematu powinien wyglądać następująco: "[Druga opcja] Odwołanie od bana <Twój nick>". Nie dodałeś tego Edytowane 6 Listopada 2022 przez -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sticzu 123 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Jak sam przyznałeś grałeś na cheatach i chciałeś utrudniać tym grę innym, nie mam najmniejszego powodu, aby zaufać Ci i pozwolić grać, żebyś ponownie się odpalił bo nie dajesz rady na "tryhardów". Ban zostaje. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Listopada 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi