daro1 0 Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Nick: CZEMU? Wycinek z konsoli(bez IP)*: Serwer: dd2 1.6 Link do bana: Niestety niemogłem nigdzie znaleźć, więc bardzo bym prosił o poprawkę, jeśli to nie problem... Link do SS z tym, ze dodaje, bo zawsze dodawałem, a w instrukcji nie pisze nic o tym, wiec niewiem jak to jest teraz. Z racji tego, że niemogłem znaleźć source ban to mogę podać IP...np. na priv...Nigdy nie grałem na cheatach. [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_6:0:540235324' [AMXBans] Twoje IP: '' [AMXBans] ================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony komentarz Mahesvara 904 Opublikowano 12 Listopada 2022 Wyróżniony komentarz Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Człowieku czytaj gdzie wchodzisz Po pierwsze nie mamy serwera 1.6 dd2 Po drugie to jest Cs-classic.pl Więc jakim cudem znalazłeś się tutaj to jedno wielkie WTF 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Listopada 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Mahesvara,
Wyjaśnienie
Rekomendacja dodana przez -_-
1 reakcja
Pokaż odpowiedź