set1337 72 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Nick: SeT Powód: Panowie, po chorobie mam ogrom pracy w robocie. Potrzebuje kilka dni żeby sie odgrzebać. Jeszcze mi żone teraz złapało, w sobote chrzciny. No kurła dramat mam na chacie Czas nieobecności: Kilka dni, powiedzmy do końca tygodnia Coś od siebie: Jak dociągne do grudnia, to będę nieśmiertelny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sticzu 123 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Przyjmuje, trzymaj się dzielnie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Listopada 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi