set1337 72 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Nick: SeT Powód: Panowie, po chorobie mam ogrom pracy w robocie. Potrzebuje kilka dni żeby sie odgrzebać. Jeszcze mi żone teraz złapało, w sobote chrzciny. No kurła dramat mam na chacie Czas nieobecności: Kilka dni, powiedzmy do końca tygodnia Coś od siebie: Jak dociągne do grudnia, to będę nieśmiertelny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sticzu 123 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Przyjmuje, trzymaj się dzielnie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 17 Listopada 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi