CSEX 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Nie żeby coś ale tak powiem :-Dostałem bana Dałem czyste SS'y i ub niedostałem bo był aktywny ale był reset i wszystkim usuneło bany NiErOzUmIeCiE tego !!! POWINIENIEM DOSTAĆ UB!!A jak nie to prosze dać bany wszystkim co kiedyś bana mieli !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 CSEX, warn !! od tego są odpowiednie tematy ! a ss'y dostałeś bo było podejrzenie czita ! wiem bo sam ci te ss'y robiłem !! nie UB nie będzie ! bo miałeś bana o bana mieć będziesz ! proszę o zamknięcie tego tematu i usunięcie go ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 CLOSEMASZ OD TEGO ODPOWIEDNI DZIAŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi