Andre 459 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Wiek:14Kontakt (GG/e-mail/steam):gg 32531925Kiedy zaczynałeś grę w cs:Jakieś 1,5lata temuDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów:DużeIle masz wolnego czasu?:Brdzo duzo 5/7hDlaczego starasz się o to stanowisko?:Ponieważ chciałbym pomóc graczom a często ktoś dostaje bana i sie pluje że nikt mu nie chce dać UB.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich):NigdyWymagania- 50 postów Jest- 50 godzin na forum Jest- Minimum 15 lat Nie ma - Minimum 2 miesiące na forum Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 wg. mnie już nie potrzeba więcej pomocy bo jest wystarczająco. ale że wymagania spełniasz to nie mam nic żeby dać ci tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 sry ale na nie mysle ze starczy UB No i wiek ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Na TAK bo spełniasz wymagania i up@ bez pie******ia,że już starczy ludzi w UBTeam bo tego nigdy za wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 jestem na tak -wymagania spelnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Tak wymagania im wiecej ub tym lepiej chyba , nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Tak Wymagania.Da radę Wiek WilkuZmC mnie nie obchodzi.Tylko,żeby umiał czity łapać WilkuZmC, w 13 Maj 2013 - 17:35, powiedział: sry ale na nie mysle ze starczy UB No i wiek ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 sry ale na nie mysle ze starczy UB No i wiek ;[ Jeju wiek i wiek. Przecież może dobrze ogarniać, a być młody. Ja bym mu dał szansę. Widać, że się stara. Da rade. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 sry ale na nie mysle ze starczy UB No i wiek ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The End 4 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 jestem na tak -wymagania spelnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~EnSe`love me ♥ 5 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Andre. da Radę :] Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Jesteś spoko ale jestem na nie ponieważ ten wiek mnie nie przekonuję. Nie obraź się ale posiedź jeszcze trochę i złóż podanie jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 soki ale nie. Wiek jak dla mnie starczy osob w UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReeQ.^ 2 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Na tak im wiecej ub team tym szybciej ub w uczciwej sytuacji na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na razie na NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi