Gumcia :D 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 1.Twój Nick: Gumcia 2.Nick admina/gracza który zawinił: Magiczny_Krzysztof 3.Admin/Gracz : Magiczny_Krzysztof 4.Data i godzina:30.11.2012 21.50h 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Gram bez butów , kolorowy 6.Opis sytuacji: weszłem na serwer o godzinie 21:45 spytałem się czy koledzy idą grać na inny serwer. Po 5 może 6 min wchodzę na serwer i dostałem bana. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Magiczny_Krzysztof. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Gumcia : D [AMXBans] Reason : ' Reklama ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 77.254.5.1 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your A potwierdzą to inni że nic nie reklamowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 hehe dziwna sytuacja... trzeba logi sprawdzic co tam pisałes dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumcia :D 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Dawaj sprawdzaj nic chłopie nie pisałem nawet nie podawałem GG a on pisze ze reklamowałem i GG podawałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Jestem światkiem i potwierdzam NIE było żadnej reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 CLOSE + warnJa już napisałem co o tym sądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi