Blix 109 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 1. Nick:Blix 2. Wiek:23 3. Link do GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/446864 4. Sprawny i działający mikrofon (TAK/NIE):tak 5. Czy przeszedłeś pełna mutacje (TAK/NIE):Tak 6. Powód mute:Toksycznosc - Toksycznosc - brak poprawy w zachowaniu mimo wielokrotnych ostrzezen 7. Od kiedy masz mute:12-06-22 11:28 Ja wiem jaką miałem przeszłość na serwerze :C, ale tym razem byłem grzeczny serio. Wróciłem po przerwie na coda na nowy sezon i dostałem perm mute za krytyke serwera. Zostało to odebrane jako prowokacja/próba wkurzenia, jednak tym razem tak nie było. Dodałem też propozycje co można zmienić/poprawić na serwerze. Licze na pozytywne rozpatrzenie sprawy. Teraz serio sie powstrzymuje i jestem grzeczny chłopak :C 4 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sticzu 123 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 No to Blixu, sorki ze tak długo, ale dostajesz unmuta. Tylko proszę nie odzyskuj go zbyt szybko xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sticzu 123 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi