Sticzu 123 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Nick: Sticzu Powód: Muszę zająć się innymi sprawami przed i po sylwestrze, nie będę miał zbyt dużo czasu. Czas nieobecności: 27.12.2022-06.01.2023 Coś od siebie: Mam nadzieję, że uda mi się wrócić na start serwera i będę miał więcej czasu, dałem jako nieobecność, ale jak znajdę wolną chwilę to wbije, albo pomogę z czymś jak będzie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MimecitA 14 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Powodzonka Sticzson wszystkiego dobrego Może dam sobie rade bez Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi