MimecitA 14 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 (edytowane) Nick: Mimecita Powód: Wyjazd Czas nieobecności: 13.01.2023 - 16.01.2023 Coś od siebie: Hejka, jade z narzeczoną do zakopca na rocznice i ogólnie mnie nie będzie ale tego 16 stycznia wieczorem powinienem już wejść na serwer bo planuje być w domu koło godziny 17/18 także jak coś to piszcie, jestem do dyspozycji zdalnie, co prawda może być mnie trochę mniej ale będę /edit pisze wcześniej żeby nie zapomnieć Edytowane 8 Stycznia 2023 przez MimecitA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Miłego wypadu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi