Appl3. 86 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 1.Twój Nick: Appl3. 2.Nick admina/gracza który zawinił: One laser w grze chyba *_* 3.Admin/Gracz : admin 4.Data i godzina: ogólnie 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Gt i aktywnośc 6.Opis sytuacji: -_- pisał o aktywności na forum/srw ,a ten admin ma wyje*ane na to Aktywne 3 posty z czego 3 idiotyczne Brak postu o podanie ^^ A o czasie spędzonym na forum nie wspomne (5h ) a na forum jest od 27 kwietnia tego roku ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Dołączam się do skargi. Co tu mówić wszystko jest czarno na białym Jestem za odebraniem admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Jestem za, bo nie widuję takiego 'admina' na serwerze. Pierwsze słyszę taki nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Jestem za odebraniem admina hoć nie często wchodzę to i tak takiego adma nie widzę wgl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Admin nawet często, a gracze UP rzadko na serwerze to skąd możecie wiedzieć jak to siedzi ? Jedyny ( - ) admina, leniwy i nie chce mu sie sprawdzać graczy (jak na serwerze jest +/- 3-2 admów) @ Famas, aktywność na forum jest równie ważna jak na serwerze. Z forum admin może się dowiedzieć kto dostał UB / czy nie musi wstawić jakiegoś dowodu bana (demko). A poza tym, One Loser tymczasowo nie ma admina, to nie zdziała wiele na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The End 4 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 dolaczam sie d skargi ja tez juz dawno go widzialem i ja jestem caly czas na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toffee 2 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Dolaczam sie , ja gram tutaj okolo 60 h od resetu w dacie 04 , i nigdy nie widzialem takiego typa wgl to jest admin ? jak tak to prosze mu go odebrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Ref. czekamy na wypowiedz -_-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Dołączam się do skargi. Admin moim zdaniem powinien być aktywny na forum jak i na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 (edytowane) Aktywność administratora na forum nie jest taki istotna bo co po adminie aktywnym na forum? Ważne żeby serwer ogarniał Nie napisałem,że może go nie być wgl na forum ale wystarczy,że raz na jakiś czas wbije Edytowane 20 Maja 2013 przez Famas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Famas -_- pisał , że admin zostanie odebrany jak nie jest wcale aktywny na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Jak on adma nie ma.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [COD] Cs-Classic.pl [45001] | Pukawka.pl → ProCodSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi