ELOWA 20 Posted Sunday at 10:33 PM Share Posted Sunday at 10:33 PM Nick:Elowa Wiek:23 Link do GameMe: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/865082 Sprawny i działający mikrofon (Tak/Nie):TAK Czy przeszedłeś PEŁNĄ mutacje (Tak/Nie):Tak Powód mute: Za ostro obrazalem administracje , przepraszam za moje zachowanie. Mam nadzieje ze robalini mi wybaczy. Od kiedy masz mute: 04,01,2023 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,502 Posted 20 hours ago Root Share Posted 20 hours ago Nie widzę żadnego powodu dla którego miałbyś dostać tak szybko unmute Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,502 Posted 20 hours ago Root Share Posted 20 hours ago Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts