Gość Dziobkovsky™ Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Nick: Dziobkovsky / Ryżuuu w cs:goWiek: 14Doświadczenie: Dobre , pracuje od miesiąca w photoshopie Dlaczego ty: Chce pomóc bo czasem graficy nie mają czasu a ja zawsze mum. Twoje prace[5]: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Przykro mi ale jestem na nie. Twoje prace nie powalają a my dajemy sobie radę w Dwójkę (Ja i Xanti.) Jej chwilowo nie ma ale niedługo przybędzie. Prace bardzo słabe same napisy i nic poza tym. Tylko 2 pracach coś jest zrobione. Pracuj narazie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 6. Brak warnów. 2 WARNY Jak będziesz bez warnów będę na tak. na razie NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 fajne prace ogarnie jak nie bedzie warnow to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Jak narazie nie. Przykro mi ale Twoje prace sa slabe, musisz jeszcze popracowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 jestem na nie odpracuj warny to pomyślimy!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wera 0 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Miesiąc w photoshopie :woot: mówi samo za siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReeQ.^ 2 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Na narazie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Narazie na Nie.Odprauj warny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Jestem na nie. Prace słabe. Poducz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NarysowanyX 1 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Prace w miarę, lecz te warny. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Sorki ale Nie, musisz jeszcze troche popracowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Grafik" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi