hapajkule 156 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Redaktor - HapajKule Bohater - Appl3. A więc zaczynamy Na początek przedstaw się , powiedz gdzie mieszkasz i ile masz lat ? Nazywam się Paweł , mieszkam 50 km od Łodzi Mam 19 lat Masz jakieś rodzeństwo ? Tak , brata Jaki klub uważasz za najlepszy ? Wiesz dawno nie chodziłem bo do dziewczyny jeździłem ale tak to protektor albo banderoza (blisko mam ) Może grasz w jakimś klubie jeśli tak to jakim ? Nie,nie gram Jakie jest twoje największe marzenie ? Hmm. Zostać premierem Co zamierzasz robić , gdy ukończysz szkołę ? Nwm. uczyć się dalej albo zaoczne. Jak byś określił samego siebie ? Czasami zdenerwowany ale tak to mily,pomocny Jaki jest twój ulubiony kolor ? Zielony Masz jakiś ulubiony film , piosenkę lub gatunek filmowy ? Film Transformers (każda część) gatunek hmm. Akcja , piosenka nie mam ulubionej ale lubie Rap . Oglądasz jakieś seriale ? Czasami pierwszą miłośc. ;P Jak znalazłeś się na cs-classic ? To było tak : byłem sobie na jakimś serwie i wbił ktoś zaczął reklamować to wbiłem i zostałem Z kim najbardziej sie zaprzyjaźniłeś ? Andre. Chyba , ale lubie też fresha , siwego , senroxa i Ciebie Zaczynałeś na botach czy odrazu na serwerach ? Pierwsze na serwerach potem chyba 2 dni na botach ;P i dalej srw. Awansowałeś na stanowisko Ub czy jesteś zadowolony ? Tak. Na jakich serwerach grasz najczęściej ? Rożnie jak zm jest fajny na serwerowni na której gram to zm jak fajny cod to cod itp. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić na koniec ? Ciebie , famasa , Andre. , Siwego, -_- , Fresha,WilkaZmC, senroxa,MGotze,Truskawkowego,Cuzco,dzika,aTv kraśnika,blipa,Nikotyne,ChiLL'a i każdego o kim zapomnialem Dziękuje za poświęcony czas Nie ma za co Podoba się daj lajka 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Fajny , bo ze mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Fajnie sie czytało i już dałem LIKE ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~EnSe`love me ♥ 5 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Fajnee Plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 DZIEKI ZA POZDROWIENIA A WYWIAD FAJNY WIDZE NOWE PYTANIA Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Wywiad bardzo ciekawy i estetyczny. Like. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Ja też zaczynałem od razu na serwie ale myślałem <IDIOTA> że to są boty .. Łap lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Całkiem,całkiem ;d like ; > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Wywiad fajyn bo mnie pozdrowił Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziobkovsky™ Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Wywiad fajny , bo z Snajperem (Appl3.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Teraz widzę będą z moich pytań kopiować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 A no wiesz kogo pozdrawiac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Sztywny ten wywiadzik, ale spk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NarysowanyX 1 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 fajny wywiad, miło sie czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 no no fajny fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Fajny wywiad;] Milo sie czytalo;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NarestoN 17 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Ja bym zadał pytanie czy dużo jesz jabłek Like. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niscree 9 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Dość krótki, kolory oczojebne. Ale za chęci masz plusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Fajny wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilet 0 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Fajny wywiadzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Dobry wywiad z JUNIOREM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak aktywności w temacie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi