hinczyk 20 Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 1. Nick:블랙 핑크 2. Wiek: 17 3. Znajomość komend admina (1-10): 3/4 4. Sprawny i działający mikrofon: tak 5. Link do swojego GameMe: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1111162 6. Parę słów o sobie: Jestem Kacper mam jeszcze 17 lat interesuje sie mechaniką oraz budową różnych maszyn 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: ponieważ chciałbym pomagać w zwalczaniu cheaterów 8. Steam_ID:76561199109730821 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy - podaj godziny): godziny wieczorne prawie codziennie 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: aktualne konto 1300h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Lutego 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Mogłeś napisać w szybkiej rekrutacji, ale nie będę tutaj niepotrzebnie przedłużał Zgłaszasz ludzi i wiem, że na FFA jest istny syf, ale mam nadzieję, że po zostaniu adminem, nie będę musiał czytać niektórych/słuchać Twoich wiadomości do cziterów jak "jeba* cię pies", "kastracie", itp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Lutego 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi