Truskawkowy 52 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Siemanko. Otóż pomyślałem że miłoby było robić konkursy co 3-4 mapy albo żadziej.Konkurs polega na tym że admin zadaje pytanie na say@@ i ta osoba która pierwsza napisze na u@ poprawną odpowiedz wybiera sobie moda:surwiwora lub nemesis'a . Co Wy na to? Liczę na wypowiedzi innych i na propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Jestem na nie ponieważ admini mają zablokowaną tą możliwość dawania nemków i survivorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 to nie jest głupie . Mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 14 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Nie Blokada jest i będzie bo niektórym uderza woda sodowa jak mają admina. W weekend wystartuje jeden z konkursów na tym modzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 14 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Wyjaśnione :)Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 19 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #4 [Zombie Plague] Cs-Classic.pl [VIP] | Pukawka.pl → ZombieDyskusje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi