Mahesvara 904 Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Nick: Mahesvara Powód: Brak chęci na cs'a Czas nieobecności: 7dni Coś od siebie: Mam ostatnio mało chęci na wbijanie w cs'a, a nie chcę żeby to wbijanie było spowodowane wchodzeniem na siłę, bo wtedy jeszcze bardziej się odechciewa grać więc postanowiłem sobie dać trochę czasu na odsapnięcie i zebranie nowej energii na wchodzenie na codmoda. PS. Dałem 7dni, ale cały czas jestem więc w razie jakiś cziterów czy odwalania przez kogoś, czegoś na codmodzie to wbiję piszę nieobecność żeby nie było że nagle bez mówienia nie wbiłem przez 3dni nawet na chwile 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sticzu 123 Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Jasne, zbieraj siły i wróć silniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Lutego 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi