Mahesvara 904 Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Nick: Mahesvara Powód: Brak chęci na cs'a Czas nieobecności: 7dni Coś od siebie: Mam ostatnio mało chęci na wbijanie w cs'a, a nie chcę żeby to wbijanie było spowodowane wchodzeniem na siłę, bo wtedy jeszcze bardziej się odechciewa grać więc postanowiłem sobie dać trochę czasu na odsapnięcie i zebranie nowej energii na wchodzenie na codmoda. PS. Dałem 7dni, ale cały czas jestem więc w razie jakiś cziterów czy odwalania przez kogoś, czegoś na codmodzie to wbiję piszę nieobecność żeby nie było że nagle bez mówienia nie wbiłem przez 3dni nawet na chwile 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sticzu 123 Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Jasne, zbieraj siły i wróć silniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Lutego 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi