NarestoN 17 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 1. Serwer: Zombie Mod 2. Nick: NarestoN3. Imię: Tomasz4. Wiek: 165. Znajomość Amxx(0/10): 8/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: 10h 30min9. Opisać siebie: Jak wiadomo mam 16 lat i nazywam się Tomek. Gdzie mieszkam? Na Podlasiu, w Białymstoku. Lubię grać w CSa jak widać, umiem zadbać o to czym się zajmuje, no i mam dużo wolnego czasu. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chcę zostać adminem, ponieważ często odwiedzają nas cziterzy, a rzadko widać adminów na serwie. Chcę pilnować tam porządku, żeby każdemu milej się grało. Często pojawiam się na serwie, staram się pomagać graczom jeśli mogę. Ogarniam amx i ftp. Wszystko co najważniejsze. To jest moje drugie podanie, bo pierwsze nie zostało zaakceptowane. (konto dla podania..)11. Linki do reklam: 1. KLIK 2. KLIK 3. KLIK 4. KLIK 5. KLIK 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; demko, screen - perm -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie, jeśli nie zadziała - ban -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie, jeśli nie zadziała - ban13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Jestem na Tak.Gra często. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Jestem na Tak. Dużo go widzę, jest miły i pomocny. Jak ktoś zaczyna gre i np pyta się o lm'y to pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Na Tak. Ogarniety Przyda sie na admina;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NarysowanyX 1 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Również na tak, ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Widać że zależy ci na tym admie.TAK- wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 na tak -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 na tak Wymagania spełnione:D Liczę na Laika! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McMajkel 0 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Też jestem na tak Ja dopiero podanie mogę za rok złożyć ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Zgłoś się na PWJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #4 [Zombie Plague] Cs-Classic.pl [VIP] | Pukawka.pl → ZombiePodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi