QubekAthlet 43 Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 (edytowane) Siemka. Chciałem złożyć propozycje. Co sądzicie o tym aby zaczynać nową edycje w piątki o godz. 16-18 ponieważ sądzę, że spora ilość ludzi i tak jest po pracy i może posiedzieć i pograć w piątkowe wieczory. A czekanie do sobotniego południa to dla nie jednej osoby problem wiemy że grają osoby dorosłe (jak ja) ale sądzę tak że piątek/piąteczek/piątunio wiec chyba pare osob tez woli sie napic spokojnie piwka i pograc na czilku na serwie cod ktory jak wiemy jest jednym z najlepszych (najlepszy) i pogadac i poklikac w glowy innych rywali. Wiec wychodze z taka propozycja poniewaz wydaje mi sie taka opcja bardzo fajna dla kazdego gracza czy to czas szkoly czy pracy. Oczywiście mowa to o kolejnych edycjach byczki Dajcie znać co sądzicie w tym temacie . Pozdrawiam Qubek Edytowane 3 Marca 2023 przez QubekAthlet 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 4 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 No myślę, że ta 18 to bardzo fajniutka godzina, może przyciągnie więcej chętnych, wtedy można grać do późna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usimari 34 Opublikowano 4 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Moim zdaniem mega dobra propozycja z Twojej strony 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hewitt 71 Opublikowano 4 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Nie wiem co to zmieni, na początku edycji nie ma problemu z ilością graczy na serwerze tak jak na koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi