ASAX 5 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Nick:ASAX Wycinek z konsoli(bez IP)*: Serwer: COD MOD Link do bana:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=ASAX&advType=name Dostałem banicję perm jak przyznałem się do tego że wbiłem na innym koncie oczywiście ban nałożony przez Mahesware. Chciałbym wrócić do gry po prawie 2 latach przerwy. Oczywiście żałuję owego wykroczenia i mam nadzieję że prośba będzie rozpatrzona pozytywnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 6 Marca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Cześć Minęło trochę czasu, więc nie widzę problemu by zdjąć Ci tego bana. Powodzenia na serwerze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 6 Marca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi