SliwaGlosnik 0 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Dostałem znowu bana ponieważ nie wrzuciłem ssów, ssy wrzuciłem juz nawet 2 razy a z tej mapy na ktorej grałem gdy dostałem bana (awp_india) nie mam na dysku ssów.[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'SSY WSTAW !'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Your IP: '213.17.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Poszukaj screeny jeszcze raz. Musisz je mieć jeżeli admin ci je robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SliwaGlosnik 0 Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Nie mam na komputerze w 100% da rade skontakować się z adminem który mnie zbanował i ogarnąć o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Nie wiem co adminowi odwalilo. Już leci UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi