ReeQ.^ 2 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 1. Serwer: FFA+BF2 2. Nick: ReeQ.^3. Imię: Mateusz4. Wiek: 23 lata5. Znajomość Amxx(0/10): 10/10 mam własny serwer lecz jest on nie wypałem :(6. Mikrofon(Tak/Nie): TAK7. Składka(Tak/Nie): TaK8. Czas spędzony na forum: Nie wiem :P9. Opisać siebie: Mam na imię Mateusz interesuje się grafiką komputerową oraz sportem mam 23 lata. Jako gracz jestem miły i kulturalny .10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Hmm. Bo jak adma nie ma i widzę jak ludzie skanują na wh to aż nie dobrze mi się robi. Ogółem chciałbym zapanować nad kłótniami itp. Obiecuję poprawe aktywności na forum oraz będe codziennie po 4-5 godzin na forum 11. Linki do reklam: -12. Co zrobisz gdy: Gdy ktoś gra na czitach banuje permanentnie lub jeśli to nie jest pewnie to daje ss'y gdy ktoś nadużywa mikra daje ostrzeżenia . potem kicka i bana na określoną ilość minut/godzin , gdy kultury u kogoś brak dostaje ostrzezenie kicka i bana -Ktoś używa dopalaczy; -Gdy ktoś nadużywa micro; -Nadużywa Kultury na serwerze; 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 TAK- wymaganiaale zrób reklamy @ Ja tam nie wiem jak jest z godzinami na serwerze, jest podanie są wymagania i tak jest. I nie czepiaj się mnie famas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 NIEWYMAGANIA !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Oczywiscie jestem na NIE: - nie spelniasz wymagan ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 na NIE -wymagań brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 TAK- wymaganiaale zrób reklamy Siwy chyba byłeś pijany jak to pisałeś ReeQ.^ Masz przegrane 2h na serwerze,na forum istniejesz od wczoraj,nabiłeś 10 postów z dupy wziętych abyś mógł na shoucie spamić zeby ktos Twoje podanie sprawdził Ja Ciebie na serwerze jeszcze nie widziałem.Pograj z nami i dopiero złóż podanie Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 dokładnie Famas ma racje jestem tego samego zdania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Jestem na Nie.Pograj więcej i tak gdzieś za tydzień złóż podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Na nie brak wymagan . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajt # 23 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Na NIe ! -Wczoraj dołączyłeś na forum - brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #5 [FFA+BF2] Cs-Classic.pl [32 odznaki] | Pukawka.pl → BF2Podania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi