Gość Dziobkovsky™ Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 1. Serwer: FFA 2. Nick: Różne nicki mam na FFA bo mi nie zależy na ranku więc czas gry może być różny. Najczęściej TXC # Dvksy [AK-MASTER] lub TXC # Dvsky .3. Imię: Kacper4. Wiek: 15 (22 maja bd mial 15)5. Znajomość Amxx(0/10): 8/10 - Obsługa w konsoli jak i w menu amx doskonała , znam kilka komend itp...6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Składka(Tak/Nie): Niestety nie moge zagwarantować ale raczej tak.8. Czas spędzony na forum: 2d 54m 45s a z wami odkąd mnie tu buźka sciągnął więc już gdzieś trzy miechy będą.9. Opisać siebie: Jestem Kacper , mam 15 lat rocznikowo , lubię grać w piłkę , nie nawidze cziter'ów , ortografię mam w jednym palcu.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Bo nienawidze gdy np. PLNY lala ma AFK a ktoś wbija na sh i aim'ie a gdy ona pisze już jestem to on wychodzi x.O , + ostatnio gram dużo po poprawie ocen.11. Linki do reklam: Biore na unwarn'a pfu . 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Gdy aim to : spect/demko/perm Gdy wh to spect/sprawdzam/ss'y Gdy SH to: spect/obserwuje/perm -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzegam na y@ , Kick , Ban 5-30 min -Nadużywa Kultury na serwerze; Ostrzegam na say'u , Kick , Ban 5-30 , gdy jedzie po rodzicach ban 1h-3h13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Warny odrobie jak wróce ze szkoły ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Jest steam?Na razie na nie, odrób warny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Jest steam?Na razie na nie, odrób warny Czytałeś uważnie to podanie?Napisał w pkt 13,że posiada steam. Co do podania to na nicku TXC # Dvsky masz przegraną godzinę z hakiem,a tego nicku TXC # Dvksy[AK-MASTER] wgl nie ma na gametrack FFA. Napisałeś " Bo nienawidze gdy np. PLNY lala ma AFK a ktoś wbija na sh i aim'ie a gdy ona pisze już jestem to on wychodzi x.O , + ostatnio gram dużo po poprawie ocen." Wątpie żeby była taka sytuacja,i właśnie widać jak dużo grasz po tej "poprawie ocen". Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ja rowniez na NIE -nigdy nie widzialem Cie na forum -niestety nie spelniasz wymagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziobkovsky™ Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Proszę zamknąć bo widze jakie podejście mają ci którzy mnie nie znali z perspektywy gracza COD , FFA i Adma DR , nick zmieniłem to co za różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Spoko, podałeś kilka nicków, ale żadnego na serwerze nie widziałem. Wiem jaka jest perspektywa gracza, bo sam jestem tutaj adminem od niedawna, ale poczekałem, aż będę spełniał najważniejsze warunki. Na razie nie, ale pograj, a wszystko może się zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Na nie.Pograj dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 15 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 http://www.gametracker.com/server_info/31.186.82.184:27691/top_players/?query=TXC+%23+Dvsky&Search=Search To strasznie dużo grasz ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 15 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 18 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [FFA] Cs-Classic.pl [V.I.P] | | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 18 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [FFA] Cs-Classic.pl [V.I.P] | | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi