mxmr 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Nick: piesel Wycinek z konsoli(bez IP)*: Serwer:★EN/PL [ RESET ]★ CoD 128TR | Call of Duty �.. Link do bana:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=piesel bana dostałem 2 lata temu nie przejmowałem się nim do dzisiaj gdy spróbowałem dołączyć na jeden z serwerów dostałem go za wh którego nie posiadam i nie posiadałem też w tedy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Cześć Zastosuj się proszę do drugiego sposobu na UB opisanym w prośbie o UB I z tego co widzę, to sporo tych piesełów z banem, bo aż 6 kont i wszystkie poza jednym są zvacowane, a Ty nigdy się nawet nie odwołałeś, patrząc na to, że to nowe konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi