nevermind 0 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Nick :nevermindLink do SSów :BRAK SS'ówWycinek z konsoli : BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 43 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : nevermind [AMXBans] Reason : ' Grasz nieczysto.Sprawe mozesz wyjasnic na forum cs-classic.pl |Famas ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 85.193.249.65 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check y Serwer :FFAChciałbym to wyjaśnić ponieważ nie dostałem SS'ów, demka ani nic.... Gram nieczysto ? 7lat w CS... Steam mi zhackowali i teraz gram na NS..... . Proszę o szybkie Ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Kolego mamy demko, jezeli Ci zbanowali steam to znaczy ze odpal jestes. Poczekamy na demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Tutaj podaje link do demka. http://speedy.sh/9Vkf7/nevermindnorecoil.rar W rozgrzewce widać jak gra z micro smg,ktore wiadomo jak duży ma rozrzut,a tutaj rozrzut jest minimalny,widać skany "na odwal się" wydaje mi się,że było one robione dla picu i skany które trafiają idealnie w przeciwnika przez ściane,strasznie dziwny rozrzut w m4 i ak,podejrzewam również wall hacka,jak będzie trzeba to rozpiszę demko dokładnie,w tej chwili nie mam na to czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Jak dla mnie koles jest odpalony na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 No recoil wykryty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi