Bossman 10 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 1. Twój Nick:~Soul~ 2. Kto zawinił? (admin/gracz)gracz 3. Nick oskarżonego:Majki 144hzツ 4. Steam_ID oskarżonego:STEAM_0:1:635389707 5. Data i godzina zdarzenia:04-06-23 21:53 6. Mapa:Mirage 7. Opis sytuacji:Sprawa wygląda tak , cały czas upominam gracza żeby zachowywał sie kulturalnie dostaje muty i gagi ale niestety utrudnia grę podchodząc pod celownik bądz strzelanie we mnie więc ten gracz dostał bana na 30 min za przeszkadanie w grze. Jestem za tym aby dostał bana na tydzień bądz dłużej.A i po banie pisze takie komentarze pod profilem.Oraz jego czat 8. Dowody (demko/screeny/świadkowi 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Zbanowałem go na tydzień 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi