Famas 114 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) Wiek:18Kontakt (GG/e-mail/steam):gg,steam,mail,skype nawet komórka jeżeli trzebaKiedy zaczynałeś grę w cs:dawno temuDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów:ogarniam o co chodzi w tych sprawach,zawsze kręcę dokładne dema i rzadko się mylę,znam chyba wszystkie rodzaje odpałów i umiem je rozpoznać,jestem obiektywny co też jest ważneIle masz wolnego czasu?:Jak widać po aktywności na forum to bardzo dużo,nawet więcej niż potrzebaDlaczego starasz się o to stanowisko?:Chcę pomócUżywałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich):-------Wymagania- 50 postów-ta- 50 godzin na forum-jest ponad 10 dni online- Minimum 15 lat-jest- Minimum 2 miesiące na forum-nie ma,ale i tak już zżyłem się z większością z was Bolu chyba czytać ze zrozumieniem nie potrafisz:) Napisane jest tam,że nie używałem hax'ow:) Ale znam je dobrze i wiem z czym się to je Edytowane 15 Maja 2013 przez Famas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Wiesz famas że wymagania muszą być a ty jednego nie spełniasz i nie mogę dać ci tego TAK. NIE - za krótko jesteś z nami, a poza tym jest dużo UB support i myślę że więcej nie potrzeba. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Bez znajomości haxów nie da rady, jestem na NIE. Jesteś zarejestrowany od dwóch tygodni, masz 250+ postów i do tego 10 dni online, bijesz rekordy chyba. @famas: chodziło mi właśnie o używanie. Jeśli nie używałeś nigdy dotąd wh, to kiedy pojawi się osoba która się dobrze kryje, nie ogarniesz tego. Albo jeśli typek będzie miał legit sety do aimbota? @No i poza tym, po co Ci. Masz admina na FFA, ale przegrane mniej niż 20 godzin... Dobrze, że rekrutacja na moderatora jest zamknięta... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 a ja na tak Wiek. Aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReeQ.^ 2 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 hmmm. Można dać sznasę ... TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Tak. Czesto jest Mily i ogarniety;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Na Tak często na forum.Wymagania tylko 1 nie spełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 jestem na tak. jesteś ogarnięty ,ogarniesz na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Jestem na tak. Spełnia wymagania i się na prawdę stara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Sorki ale na nie -za mało z nami jesteś -jest już wystarczająco ubt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 jeśli.karol uzna że ilość członków ub team jest wystarczająca to zamknie rekrutacje. Jestem na tak ogarnie bez problemu i ma wiele czasu bo nie ma już szkoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ja rowniez jestem na TAK Chlopak jest ogarniety, wie o co chodzi. Poradzi sobie z tym na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 TAKWymaganiaOgar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Jestem na Tak-Wymaganie spełnione jest ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~EnSe`love me ♥ 5 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Na Tak Ogarnie Wiek + Aktywność + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Tak jak bolu napisał, jeżeli ktoś nie grał na hax'ach to nie będzie wiedział czasami czy ktoś jest odpalony czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NarysowanyX 1 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Jestem na tak, na pewno da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Ja na Tak,często na forum,ogarnie . ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Ogarnij najpierw to co masz :)Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi