Takichi 19 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 1.Wiek: w czerwcu 16 2.Kontakt (GG/e-mail/steam): 43759832/[email protected]/takichi6 3.Kiedy zaczynałeś grę w cs: ze 2,5 roku będzie już. 4.Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Sporeee. Nieraz byłem adminem,głównie na cs-classic 5.Ile masz wolnego czasu?: Czasu mam dużo. Średnio mogę być dziennie po 5 h na kompie,podkreślam.Mogę. Nie zawsze jestem,bo są też inne zajęcia. 6.Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Myślę,że podołam zadaniom,jakie to stanowisko za sobą niesie. Staram się o to stanowisko,aby pomagać niesłusznie zbanowanym graczom. 7.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Kiedyś,bardzo dawno temu ,jak zaczynałem grałem na wh,ale to daleka przeszłość.Wymagania- 50 postów ---> równo 50 - 50 godzin na forum ----> może być minimalnie mniej,natomiast na obu serwerach (COD i FFA) jestem bardzo często. - Minimum 15 lat ---> zaraz 16 . - Minimum 2 miesiące na forum ----> To prawdopodobnie też spełnione wymaganie Pozdrawiam TaQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReeQ.^ 2 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Na nie te 50 postów to takie "naderwane" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Mało na forum (dziennie)To jest główny powód, sory tak ale NIE. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na razie na nie. Posiedź na forumJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi