ViPiX 0 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Nick: Saenn (wtedy ViPiX) Wycinek z konsoli(bez IP)*: (nie dotyczy?) Serwer: Cod Link do bana: nie mogę znaleźć żadnej opcji do udostępniania to podaje datę oraz mój nick to wyszukania; ViPiX, 01-27-21 14:48 Witam, dostałem bana od jednego z moderatorów na serwerze Cod ponad 2 lata temu za nie posiadanie statusu Prime (nazwa bana; FakeAcc), teraz chce zaznaczyć, że posiadam już ten status. Czy mógłbym więc prosić o odbanowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Cześć Wrzuć proszę link do profilu z bana i podrzuć ss z tym prime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViPiX 0 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Podsyłam ss z menu cs, gdzie można zobaczyć, że posiadam prime, a co do linka. To skąd ten link? sorry, dawno nie grałem i nie dostałem żadnego bana i nie mam pojęcia co i jak. https://steamcommunity.com/profiles/76561198262789405/ Qesik, 22 Kwietnia 2023 Dodaj jeszcze z zakładki graj, np: na trybie klasycznym masz oznaczenie prime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi