Skocz do zawartości

AWP_indie/Cs_Wiocha

Fircu

Rekomendowane odpowiedzi

chodzi mi o to że jak wybierzemy mapę np.Awp_Indie/cs_wiocha to admini odrazu robią Vote .

nie wiem czemu robicie vote mapa jak mapa została wybrana to powina zostać.

ja wiem że nie którym sie nie podoba ale mapa powina zostać większość ja wybrała.

Proszę zróbcie coś z tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nigdy mi sie nie zdarzylo zebym robil Vote i nigdy nie widzialem zeby jakis inny admin tak robil, bo komus sie nie podoba, glosowali to niech graja .

dokladnie głosowali to niech grają 

Nie potrzebny temat. Autor tematu powinien pomyśleć logicznie albo przynajmniej spróbować. Jasną sprawą jest, że vote poleci jeżeli na awp_india czy cs_wiocha gra 20 osób, a co innego było by na tych mapach max. 10 osób.

Nie potrzebny temat. Autor tematu powinien pomyśleć logicznie albo przynajmniej spróbować. Jasną sprawą jest, że vote poleci jeżeli na awp_india czy cs_wiocha gra 20 osób, a co innego było by na tych mapach max. 10 osób.

KUR*A sory za spam. ale mi chodzi oto ze została wybrana mapka ktoś ja w końcu  wybrał . komu sie ni podoba to niech przyjdzie za 15min! 

Mapy mogą zostać, będą grane zapewne tylko podczas małej ilości graczy na serwerze. Ale jeśli została wybrana dzisiaj india, zmieniłem ją. To nie jest mapa na 20+ zawodników. Wybór nie był ciężki, w vote były india, wiocha, assault_upc i cpl fire. Nie ma co się zdziwić, skoro połowa graczy cpl fire nie widziała na oczy...

Moim zdaniem i awp india i cs wiocha to dobre mapy,ale nie na 20-25 graczy, w moim przekonaniu to chyba jasne,że wtedy jakikolwiek admin robi vote.

Ew. można chwilę wcześniej(przed zrobieniem vote) zapytać na  "y@@"

OMG czytam i oczom nie wierze...Admin robi vote na mapy dopiero bo zrobieniu takiego vote: amx_vote zmiana? tak nie Jeżeli wcześniej na mapie grało 25 osób i przy głosowaniu były mapy typu wiocha,awp_india itp itd i gracze ją wybrali to powinni mapę grać ponieważ w głosowaniu mielu do wyboru trzy inne mapy,a to,że ktoś nie zna map typu cpl fire to żadna wymowka ponieważ mapa wygrywa po osiągnięciu  więcej niz 50% głosów

• Like 1

admin ma prawo dać vote pytające czy gracze chcą zmiane jeżeli gracze nie chcą zmiany nie będzie jej, jeśli admin daje vote na mapy nie pytając wcześniej graczy czy chcą zmiane (pytanie musi być zawsze w formie vote) to piszcie skargi na takich adminów. wyjątkiem są zmiany techniczne map bugi, poprawki itp. itd. zazwyczaj powinna jednak być na mape graną aktualnie chyba że jest końcówka mapy lub bug związany jest z mapą a nie serwerem.myśle że to tyle/koniec spamu.

<strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Wyjaśnione<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności