Fircu 11 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 chodzi mi o to że jak wybierzemy mapę np.Awp_Indie/cs_wiocha to admini odrazu robią Vote . nie wiem czemu robicie vote mapa jak mapa została wybrana to powina zostać. ja wiem że nie którym sie nie podoba ale mapa powina zostać większość ja wybrała. Proszę zróbcie coś z tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Nigdy mi sie nie zdarzylo zebym robil Vote i nigdy nie widzialem zeby jakis inny admin tak robil, bo komus sie nie podoba, glosowali to niech graja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 jedyne co mogę zrobić to wywalić te mapy bo mapy te nie są na 22-28 os. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Nigdy mi sie nie zdarzylo zebym robil Vote i nigdy nie widzialem zeby jakis inny admin tak robil, bo komus sie nie podoba, glosowali to niech graja . dokladnie głosowali to niech grają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 ale jak wywalisz te mapy to jak będzie rano lub wieczorem 6 osób na serwie to co mają grać na west_big ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 jak mają problem z mapą to zawsze mogę usunąć i mogą grać ciągle dd2 inferno westa nuke itp. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 nie usuwać od razu mapę tylko jak została wybrana to powinna zostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Nie potrzebny temat. Autor tematu powinien pomyśleć logicznie albo przynajmniej spróbować. Jasną sprawą jest, że vote poleci jeżeli na awp_india czy cs_wiocha gra 20 osób, a co innego było by na tych mapach max. 10 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 tak np wiocha w 27 osób i po 10 min zostaje 12 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReeQ.^ 2 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Niech zostanie tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Nie potrzebny temat. Autor tematu powinien pomyśleć logicznie albo przynajmniej spróbować. Jasną sprawą jest, że vote poleci jeżeli na awp_india czy cs_wiocha gra 20 osób, a co innego było by na tych mapach max. 10 osób. KUR*A sory za spam. ale mi chodzi oto ze została wybrana mapka ktoś ja w końcu wybrał . komu sie ni podoba to niech przyjdzie za 15min! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 nie ma sensu usuwac.. Skoro wybrali w vote ta mape to niech juz graja a nie potem kombinuja.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Mapy mogą zostać, będą grane zapewne tylko podczas małej ilości graczy na serwerze. Ale jeśli została wybrana dzisiaj india, zmieniłem ją. To nie jest mapa na 20+ zawodników. Wybór nie był ciężki, w vote były india, wiocha, assault_upc i cpl fire. Nie ma co się zdziwić, skoro połowa graczy cpl fire nie widziała na oczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 To ffa, mapa typu awp_india nie jest tu potrzebna . Wioche bym zostawił bo jest się z czego pośmiać jak się gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Wszystkie mapy są dobry, ale nie każda na ilość graczy, więc z reguły mapy awp_india i cs_wiocha są grane z rana albo wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Niech zostaną,jak np jest 6 graczy to wątpie żeby chciało im sie na westwood albo dust2 ganiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 tak niech zostaną . Bo w końcu ktoś ja wybrał i powinna zostać normalnie jak każda inna mapa!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Moim zdaniem i awp india i cs wiocha to dobre mapy,ale nie na 20-25 graczy, w moim przekonaniu to chyba jasne,że wtedy jakikolwiek admin robi vote. Ew. można chwilę wcześniej(przed zrobieniem vote) zapytać na "y@@" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 OMG czytam i oczom nie wierze...Admin robi vote na mapy dopiero bo zrobieniu takiego vote: amx_vote zmiana? tak nie Jeżeli wcześniej na mapie grało 25 osób i przy głosowaniu były mapy typu wiocha,awp_india itp itd i gracze ją wybrali to powinni mapę grać ponieważ w głosowaniu mielu do wyboru trzy inne mapy,a to,że ktoś nie zna map typu cpl fire to żadna wymowka ponieważ mapa wygrywa po osiągnięciu więcej niz 50% głosów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 admin ma prawo dać vote pytające czy gracze chcą zmiane jeżeli gracze nie chcą zmiany nie będzie jej, jeśli admin daje vote na mapy nie pytając wcześniej graczy czy chcą zmiane (pytanie musi być zawsze w formie vote) to piszcie skargi na takich adminów. wyjątkiem są zmiany techniczne map bugi, poprawki itp. itd. zazwyczaj powinna jednak być na mape graną aktualnie chyba że jest końcówka mapy lub bug związany jest z mapą a nie serwerem.myśle że to tyle/koniec spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Wyjaśnione<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [FFA] Cs-Classic.pl [V.I.P] | | Pukawka.pl → FFaOgólne" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi