MusK 21 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Wiek: 17 latKontakt (GG/e-mail/steam): Steam, GGKiedy zaczynałeś grę w cs: w cs'a zacząłem grać w wieku 12 latDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Spore, tutaj miałem admina na 3 serwerach. Oprócz tego na wielu innych.Ile masz wolnego czasu?: Na forum mogę siedzieć 2-3h dziennie minimumDlaczego starasz się o to stanowisko?: No cóż, miałem już tutaj UB ale z racji tego, że byłem admem 2 serwerów i modkiem został mi odebrany. Teraz chcę być tylko i wyłącznie na jednym stanowisku. Mam sporo wolnego czasu.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Tak, aima, wh, sh, no-recoil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Reaktywowałeś się po jakimś czasie,jesteś na forum aktywny chyba od wczoraj i od razu podanie na UBteam+ 2,3 h dziennie to jest mało. Ja jestem nautral,niech inni się wypowiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NarysowanyX 1 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Powróciłeś na forum i odrazu składasz podanie, posiedź i napisz jak na razie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Jestem na Wielkie TAKJak miałeś rangę ogarniałeś Teraz też ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Na Nie powróciłeś i odrazu chcesz miec Ub.Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Na TAK to co że dopiero wróciłeś na forum i składasz podanie ogarniałeś moda to i UBTeam ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Jestem na tak jestem w 100% że ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 IceT a Ty skad wies ze powrocil? Znasz go ? Widziales go tu wczesniej ? No raczej na pewno nie. Ja jestem jak najbardziej na TAK Jestem pewny ze to ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Ja cię znam wiem że ogarniesz ale na nie. Powróciłeś i o razu składasz podanie? poczekaj i złóż jeszcze jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Musku rekrutacja na UB support będzie jeszcze z miesiąc. Posiedź chwile i złóż na nowo, na razie NIE ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Na Nie za szybko składasz podano popraw aktywność i złóż podanko za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Na Tak;] Mysle ze dasz rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi