erysqs0 1 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 nick: eryxxx data: 28-04-2023 23:08 dlugosc: pernamentny wygasa: nigdy powod: chatowanie zbanowany na: ★ FFA [MIRAGE] 128TR ★Cs-Classic.pl★ blokad: 0 banow: no bans nie rozumiem jak skanowanie lub danie fartownego heada to jest cheatowniem, staralem sie bardzo o range i nie chcialbym jej stracic. jezeli jest sposob na udowodnienie mojej niewinnosci to chetnie to zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Ban jest ode mnie i nadałem Ci go przez stronę, bo zanim zbanowałem Ciebie, zbanowałem najpierw innego odpalonego non prime, a potem wyszedłeś z serwera, więc musiałem wykonać bana przez stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi