Karczi 5 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Siemanko, Proponuje troche mapy pozmieniać. Np, Usunąć: de_dust2002_csc, cs_apollo, cs_rio (na niej ledwo co widać) Dodać: De_dust (zamiast 2002), de_lidl (ten z 1.6), de_cbble, ancient. co myślicie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Maja 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Przenisłem temat do propozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 de_lidl - chcesz tą mapę i mówisz żeby wywalić cs_rio bo nic nie widać, a lidl jest ciemniejszy i tym bardziej tam nic nie widać więc nie widzę sensu dawać taką mapę żeby potem były płacze że nic i nikogo nie widać tym bardziej komandosów czy tych co mają mniejszą widoczność cbble - była już tyle raz i tyle razy zawsze ludzie ją chcieli, a potem pograli chwile i już gadali żeby to usunąć ancient - też była więc po co podmieniać na mapy co były i zostały usunięte, bo tego chcieli ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BH mordo 99 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Przede wszystkim jezeli proponujesz jakies mapy to dawaj linka do nich, mozna jes wtedy przestestowac pod katem widocznosci i FPS’ow. Ja ogolnie jestem za rotacja map na serwerze, ale nie usuwalbym dusta2002. Przedstaw mapy z linkami i mozna zrobic glosowanie ktore z nich dodac 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set1337 72 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 cbble, jak najbardziej za. Tylko ten bez gniazda na respie CT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Lipca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi