Azraelazrael 71 Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Nie no moim zdaniem to ta i anarchia z jego płyty jest fajna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Wczoraj jak dodałeś anarchie to posłuchałem większość numerów i jak Białasa lubiłem tylko u KęKę w Zoba Zoba tak na tej płycie jest kilka niezłych nutek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azraelazrael 71 Opublikowano 8 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 No mi ta siadła dobrze i anarchia reszta jak słuchałbym ale nie ciągle, mimo że białas na wywiadzie mówił o ile się nie mylę że to robił spontanicznie i starał się na tej płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi