Skocz do zawartości

Odwołanie od Perma

Matix2115

Rekomendowane odpowiedzi

Serwer : FFA MIRAGE PL/EN
Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=Matix

Wyjasnienie: Nie zrobiłem tego wczoraj dlaczego nie mogę dziś ? I może poprowadźmy normalną dyskusję a nie że temat jest zamknięty gdzie    nawet nie zdążyłem nic napisać . A nie poinformowałem was bo coś mi nagle wyskoczył .

I dosył dodatkowe dwa klipy 

https://streamable.com/9r3u2w

https://streamable.com/rq6gy1

http://670562.node27.pukawka.pl/dem-de_mirage-1684614721-1684617142.zip
[18:30]
7:40 wcelowanie przez ścianę (typu zapomniał że jest tam ściana)
10:08 przeskok w timing
11:15 runda kill w leaderze+przed conectorem
15:24 cała runda (nienaturalny skok celownika przy pierwszym killu+wcelowywanie się przez ściany)
24:37 wcelowanie przez paczki
25:23 wcelowanie przez ściane, i wiele innych sytuacji gdzie wcelowywuje się przez ściane celując np. pod przeciwnikiem przez ścianę, gdzie każdy inny normalny gracz patrzy w pierwszy kąt gdzie przeciwnik może wyjść

7:40-Według demka na 7:40 nic sie nie działo//Zapewne chodzi o strzał w 7:38 jak spowolnicie demko albo zatrzymacie zauwazycie oponenta na pałacach którego chciałem zabić onetapem ale za słabo przeciągnąłem myszke

10:08-Przeskok w timing (tu sie zgadza jak przeładowywałem awp) przeciwnika który zabił ziuta z mojego teamu wiec wiedziałem ze tam jest? i próbowałem go zabić Flickiem?

11:15- Po 1 akcja zaczyna sie w 1:50 w momencie zabicia typa na underze tam tez słychac jak ziutek wchodzi po drabinie w leaderze wiec gdzie tu jest problem?

15:24
1 frag słychac jak typ chodzi w oknie nie widze zadnego problemu?
2 frag jak zrobisz demko 1/4 lub 1/2 widać doskonale ze widze normalnie tam goscia kup okulary kolego sprawdzający demko
3/4 frag normalne zabójstwa

24:37-gosc zabił mojego sojusznika wychyliłem i strzeliłem normalny strzał?

25:23
Wziąłem pod uwage całą runde od 25:07

25::07- 1 frag doskonale słychać w które miejsce zeskakuje i w te miejsce tez mniej wiecej celuje//normalny frag

25:22- widac jak gosc strzela do innego CT za moimi plecami wiec normalny strzał?? wiedziałem gdzie mmniej wiecej jest przeciwnik

25:28- strzelanie z mida do connecta + kilkukrotnie wychylałem na mida normalne strzały?
25:34- widziałem jak wskoczyl i sie wcelowałem tez normalny frag?

Chyba na tyle wystarczy rozpisałem wszystkie momenty za które dostałem bana

Edytowane przez Matix2115
  • Like 1

7:40 - nie chodzi o sam strzał tylko kilka sekund później przeskakujesz do lewej strony fireboxów i dziwny flick w pałac centralnie w głowę.
10:08 - jakie przeładowanie AWP? Chodzi o kilka sekund wcześniej na 1/4 widać jak twój celownik podąża za batonem akurat w momencie jak ruszył i dopiero jak schował się za filar ty nagle przeskakujesz również bez strachu nie przejmując się niczym.
12:00 - tak słyszysz gościa w drabinkowym ale nie możesz dokładnie wiedzieć w którym miejscu. Prefire zacząłeś (1/4 lub 1/2 widać) nie widząc chłopa i już strzały leciały w ścianę okna 
15:24 - 1 frag chodzi o sam przeskok celownika który jest ciut nienaturalny bo zatrzymuje Ci się celownik od razu na głowie i się nienaturalnie zatrzymuje w danym miejscu bez żadnego innego ruchu, 2-gi frag okej a 3 frag to już poezja, nie sprawdzasz nic, twoi w pałacu deep a ty jak szef wcelowany przez ściane (polecam 1/4 lub 1/2) prefireujesz chłopa o którym nie masz pojęcia i uwaga nigdy tak nie robiłeś.
25:00 - wiem słyszysz ale znowu leci strzał będąc centralnie wcelowanym przez ścianę 
37:00 - serio? rushujesz rampe po prostu na kosie nie obawiajac się niczego czemu?
Dodatkowo miałeś wiele sytuacji gdzie jak akurat nikogo nie było na bombsite'cie to sobie wchodziłeś jak do siebie nie sprawdzając kompletnie nic, takich rund jest sporo po prostu machasz celownikiem po B i lecisz gdzie wiatr zawieje, sytuacja jest taka sama z connectorem.

@ Tomus* @ Kijuu @ hinczyk oraz BialyByk które jakimś cudem nie mogę oznaczyć przeglądali demo wraz ze mną
(są niektóre akcje ominięte bo były przeanalizowane i mogły być ok oraz zostały dodane kolejne)

A te 2 klipy to nie wiem po co bo jak się pochwalić to gratulacje!

• Like 2
  • Uwielbiam 1

7:40 wejdźmy na jakieś dc i wytłumacz mi o co ci chodzi bo ja tu nie widzę nic nie samo witego 

10:08 Jak bym został w tej samej pozycij to wyjebał by mi głowę a że było go doskonale słychać to wiedziałem kiedy mam przeskoczyć i jak wychylałem w niego to widać że się w tamtym miejscu go nie spodziewałem i oddałem strzał w ścianę 

12:00 dokładnie słyszałem gdzie gość się zatrzymał ani razu nie użył shifta 

15:24 ,,1 frag chodzi o sam przeskok celownika który jest ciut nienaturalny bo zatrzymuje Ci się celownik od razu na głowie i się nienaturalnie zatrzymuje w danym miejscu bez żadnego innego ruchu" pamiętaj że demka też pogorszają jakość '' o ci chodzi z tym 3 goście jak nawet nie wyszedłem w niego celowany przeciągnąłem na niego celownik 

25:00 Wychylam na poziomie głowy nie trafiam pierwszego strzału 

37:00 ,,rushujesz rampe po prostu na kosie nie obawiajac się niczego czemu?'' sprawdzałem każdą pozycje na tej rampie . Poszedłem na rampę bo Baton mnie wyczekiwał to zmieniłem pozycje a jak widać jak szedłem sprawdzałem każdą pozycje .  Wiele rund konkrety 

I klipy dosłałem bo jakiemuś adminowi na nich zależało . Miałem te klipy dlatego że goście napisali report na chat jak ich zabiłem dlatego wolałem to sklipować. A ty mi coś piszesz o chwaleniu się niby mam wh to powinno być widać na klipie że mam to wh dlatego celowo po reportach wolałem sklipować . 

I nie mam w tą gre jakoś mało godziny to chyba jest oczywiste że umiem w nią grać https://prnt.sc/GTpIrVNN2Oo6

Edytowane przez Matix2115

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności