LOL so easy 0 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Dzień dobry, chciałem zgłosić że dostałem bana za "niby" fake prime jak ja nawet prime nie mam. mógłbym dostać unbana? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 To nie skarga Nie zastosowałeś się nawet do wzoru z działu Prośby o UB składamy tutaj: https://forum.cs-classic.pl/forum/85-prośby-o-ub/ W przypadku tego powodu (bo tam jest o kupieniu prime, a nie fake prime) należy wstawić ss potwierdzający, że zbanowane konto ma PRIME. W innym przypadku nie otrzymasz UB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi