Skocz do zawartości

Odwołanie po roku

Mars

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: nikitokosqaaaaa   , Mars

Wycinek z konsoli(bez IP)*:

Reason: Aktywny ban / nikitokosqaaaaa
Ban created: 12-01-2022 21:18
Ban end: permanent.

Serwer: Call of Duty 201

Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=nikitokosqaaaa

Jeżeli o mnie, wtedy starałem się o UB ale nikt nie wierzył w to, że byłem czysty. Do teraz starałem się grać na innych serwerach ale żaden nie podpasował mi tak jak ten, proszę o UB w celu możliwości grania na tym serwerze, bo jest to najlepszy serwer na którym można spędzać czas. Jeżeli jest to możliwe to proszę o UB i przepraszam za wszelkie problemy.

Ps. Dodam jeszcze, że ban na to konto którym chce grać jest ban ponieważ chciałem dalej grać i po prostu przez aktywnego bana zostało również zbanowane.

Edytowane przez Mars
Dopisek.
  • Zmieszany 1

• Właściciel
14 minut temu, Mars napisał(a):

wtedy starałem się o UB ale nikt nie wierzył w to, że byłem czysty

Nawet jeśli to mamy temat

Nie może być tak, że dostajesz perma, a potem tworzysz nowe konto, wbijasz i udajesz, że wszystko jest okej. Jeżeli uważasz, że wtedy zostałeś zbanowany nieprawidłowo, to teraz ban jest jak najbardziej słuszny. Wbiłeś na serwer mając aktywnego bana + stworzyłeś nowe konto na forum, łamiąc też przy okazji regulamin forum.
Nie wiem za bardzo czego Ty teraz oczekujesz, bo chyba nie tego, że dam Ci UB po tym co teraz zrobiłeś.
Od 2021 można normalnie się odwoływać od każdego bana, więc nie bardzo widzę jaki argument miałby przemawiać za tym by tę sprawę potraktować inaczej

• Like 2

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności