NIGHT_WOLF 0 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Wzór NICK: Wycinek z konsoli(bez IP)*: Serwer: Link do bana: NIE PODAJEMY SWOICH ADRESÓW IP! Link do banów CS:GO NIGHT_WOLF , Nadany07-25-23 13:07 Długość banaPermanentny Wygasa Nie dotyczy .Powód cheats Zbanowany na★EN/PL★ FFA 128TR | MIRAGE ★Cs-Classic.pl�...Wszystkich banówNo previous bansBlokad (3)NIGHT_WOLF, NIGHT_WOLF, NIGHT_WOLF ★EN/PL★ FFA 128TR | MIRAGE ★Cs-Classic.pl★ MISJE Powód bana : Ciocia poprosiła mnie żebym dał młodszemu kuzynowi pograć na pc i tak wszedł na serwer to zaczął cheatować. Wiem moja wina że nie dopilnowałem go ale nie wiedziałem że bedzie tak kombinował z cheatami. Bardzo proszę o Unbana na wasz serwer , ponieważ jest to miejsce z bardzo fajną atmosferą i osobami. 11 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Lipca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Był brat, był ojciec, była nawet dziewczyna i siostra, ale kuzyna jeszcze nie było, albo tego nie pamiętam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Lipca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi